Ponudba


Domov Kolesarjenje / K1.4 Po biserih dolenjskega turizma / Internetna točka

Hotel Krka****

Novi trg 1
Novo mesto
8000 Novo mesto
Tel: 07/39 42 100
URL: http://www.terme-krka.si/si/hotel_krka/

hotel s 4*v centru Novega mesta, 74 ležišč v 53 sobah, aperitiv bar, konferenčna soba, restavracija Krka in Metropol, brezplačni WLAN

    SHEMATSKI ZEMLJEVID

Hiša sodobne poslovnosti
je poslovni hotel v centru Novega mesta, ki nudi vse potrebno za prijetno bivanje in počutje za poslovne goste, prehodne goste ali za turistične goste.

Lokacija hotela
Hotel Krka se nahaja v centru Novega mesta. Železniška postaja je oddaljena 300 metrov od hotela, do avtobusne postaje pa je treba stopiti dobrih 500 metrov. V neposredni bližini hotela se nahaja tudi pošta in banka.
Mednarodno letališče Ljubljana je od Novega mesta oddaljeno dobro uro vožnje, do tam pa Vas lahko zapelje tudi taksi, ki ga pokličemo iz naše recepcije.

Nastanitvene zmogljivosti
Vse sobe so klimatizirane, z neposredno zunanjo telefonsko linijo, kabelsko TV, radiom, mini barom, sefom.
Razpolagamo z 20 dvoposteljnimi sobami, 23 sobami s francoskim ležiščem, 4 apartmaji in 6 enoposteljnimi sobami.
Sprejemamo kreditne kartice: Eurocard-Mastercard, Visa, American Express, Diners, BA Maestro, Karanta.
Hotel Krka razpolaga s 53 sobami. Od tega je 6 enoposteljnih, 20 dvoposteljnih, 23 sob je s francoskim ležiščem in 4 apartmaji. V dveh apartmajih je vgrajena masažna kad, v sklopu enega apartmaja pa je tudi soba za pogovore, ki sprejme 8 oseb. Poskrbljeno je tudi za invalide, saj je ena izmed enoposteljnih sob posebej opremljena za njihovo bivanje.

Sobe zagotavljajo odlično nastanitev in prijetno počutje. Vse so klimatizirane, s kabelsko televizijo, radio sprejemnikom, mini barom, telefonom in možnostjo priključitve telefaksa. Gostje imajo v hotelu možnost brezplačnega dostopa na internet.

Gostom hotela so na voljo parkirna mesta in garaže na parkirišču ob hotelu ter parkirni prostori v parkirni hiši v neposredni bližini hotela.

Kongresno - seminarske zmogljivosti
V hotelu je velika dvorana Novo mesto s 100 do 120 sedeži, dva mala salona Kapitelj in Rotovž z 20 do 25 sedeži in tri dvorane z 8, 10 in 16 sedeži. Opremljene so s sodobno multimedijsko opremo in pripravljene za izvedbo seminarjev, konferenc, družabnih srečanj, poslovnih sestankov, skupščin…

Na voljo so table, grafoskopi in platno, dia projektor, TV in videorekorder, LCD projektor, ozvočenje s tehnikom, prevajalni sistem za 100 oseb.

Za vse organizacijske zadeve (rezervacija sob, prevoz gostov), tehnično pomoč (upravljanje tehničnih naprav), pisarniško pomoč (fotokopiranje, pomoč pri delu z računalnikom) in postrežbo med premori (sadje, pecivo, sok, čaj, voda) smo v času poteka poslovnih ali seminarskih dogodkov ves čas v pomoč.

V primeru nezadostnosti naših dvoran, je v 100 metrov oddaljenem Kulturnem centru Janeza Trdine možno najeti sodobno opremljene dvorane: veliko (360 oseb) in dve manjši za 100 in 150 oseb. Za gostinske storitve (premori, kosila, večerje) in ureditev prostorov (cvetlična dekoracija) vam z veseljem pripravimo mi.

AKTUALNO
PONUDBA
TURISTIČNI PAKETI

  Obiščite nas
Copyright © 2009 Creativ plus | o projektu | kontakt | zemljevid strani | navodila