Ponudba


Domov Kolesarjenje / K1.4 Po biserih dolenjskega turizma / Zasebne sobe

Gostilna s prenočišči Vovko

Ratež 48
Ratež
8321 Brusnice
Tel: 07/30 85 603, 30 85 400, 041 832 190
E: anton.vovko@siol.net URL: http://www.gostilna-vovko.si

Delovni čas od torka do sobote med 11.00 in 22.00, ob nedeljah med 11.00 in 16.00, 
Vsak ponedeljek in vsako zadnjo nedeljo v mesecu je zaprta.

70 sedežev v notranjih prostorih 20 sedežev na terasi.
28 ležišč v 10 sobah s 3*.


    SHEMATSKI ZEMLJEVID

Gostilna Vovko je družinska gostilna, ki stoji na Ratežu, vasi, ki je oddaljena pet minut vožnje od Otočca ob Krki. Vovkotovi smo prve goste sprejeli pozimi leta 1977. Poleg točilnice smo takrat imeli še  manjšo jedilnico. Danes ima družinska gostilna 70 sedežev v notranjih prostorih in 20 zunaj. Notranjost smo opremili v preprostem rustikalnem stilu, saj cenimo domačnost. Tistim, ki želite prenočiti, je na voljo 28 postelj v 10 sobah kategorije ***.
Naša kuhinja slovi predvsem po jedeh z žara na oglje, ponudili pa Vam bomo tudi preproste slovenske jedi, kot so ajdovi in sirovi štruklji, žlinkrofi, bučni njoki, telečje krače, koline in divjačino. Za konec poskusite še sladice iz naše kuhinje.

Za vinsko ponudbo skrbi hišni sommelier, gospodar Anton pa za vinograde in vinsko klet na Tolstem vrhu. Na Dolenjskem brez cvička ne gre, zato ga velja poizkusiti.

Naša okolica Vam ponuja veliko možnosti sprostitve in ogledov zanimivosti: Dolenjski muzej (mesto situl), kartuzijanski samostan v Pleterjih, Grad Otočec, galerija v Kostanjevici na Krki, staro mestno jedro Novega mesta, kolesarjenje, gobarjenje, jahanje, obisk bližnjih term, igranje golfa na Otočcu...

Za vrhunske športnike imamo na voljo tudi višinsko hišo za višinski trening.

AKTUALNO
PONUDBA
TURISTIČNI PAKETI

Fotografije

  Obiščite nas
Copyright © 2009 Creativ plus | o projektu | kontakt | zemljevid strani | navodila