Ponudba


Domov Kolesarjenje / K1.4 Po biserih dolenjskega turizma / Zasebne sobe

Apartmaji - sobe Ravbar ** / *** / ****

Smrečnikova ulica 15, Smrečnikova ulica 17
Novo mesto
8000 Novo mesto
Tel: 07/37 30 680, 041 738 309
E: apartmaji.ravbar@siol.net URL: http://www.ravbar.net

Kolesarski hotel z  ** / *** / ****
Število ležišč: 30

    SHEMATSKI ZEMLJEVID

Predstavitev - Apartmaji sobe Ravbar se ponašamo z odlično lokacijo blizu samega središča Novega mesta. V prijetni okolici obkroženi z lepim vrtom in velikim parkiriščem vam nudimo v samostojni apartmajski hiši apartmaje različnih velikosti, eno, dvo in trosobne, v kategoriji *** in **** zvezdic. Vsi apartmaji imajo SAT TV, direktno telefonsko linijo, nekateri tudi ISDN povezavo in klimatsko napravo.

V letu 2008 smo pridobili znak kolesarskega hotela, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija.

Po prijetnem dnevu lahko sami ali z družbo preživite prijeten večer v klubskem prostoru s televizijo in videorekorderjem ali pa se v domači atmosferi sprostite pri igranju namiznega tenisa. V svojih prostih uricah si lahko izposodite gorsko kolo in se vključite v vodene kolesarske izlete po bližnji in daljni okolici (Novo mesto, Grad Otočec, Pleterje, Kostanjevica na Krki, Dolenjske in Šmarješke Toplice) ali pa dan izkoristite za pohodništvo po okoliških hribih kot so Trška gora, Gorjanci in Kočevski Rog.

Pozimi lahko obiščete tudi edino dolenjsko smučišče Rog Črmošnjice (oddaljenost 25 km).

Poseben čar in domače vzdušje boste doživeli ob obisku naše zidanice v vinskih goricah Ljuben, ki se bo končala z obvezno pokušino priznanega dolenjskega posebneža "cvička".

Predvsem pa se boste v naši bližini dobro počutili. Dolenjci smo gostoljubni ljudje in z veseljem vam bomo razkazali ta prelep konec Slovenije.

Vabljeni!

AKTUALNO
PONUDBA
TURISTIČNI PAKETI

  Obiščite nas
Copyright © 2009 Creativ plus | o projektu | kontakt | zemljevid strani | navodila