Ponudba


Domov Kolesarjenje / K1 - PO DOLINI REKE KRKE / Gostilna

Gostilna Pr leseni žlici

Podbevškova ulica 2
Novo mesto
8000 Novo mesto
Tel: 07/33 24 065, 051 342 092
URL: http://www.zlica.si

Odprto od ponedeljka do petka med 5.30 in 22.00, ob sobotah med 7.00 in 22.00.

    SHEMATSKI ZEMLJEVID

Iz lončene sklede veje se omamen vonj pristnih dedovskih dobrot.
Lesena žlica naj zdaj poskrbi, da se v Vaših ustih okus
razživi in Vam polnost zadovoljstva podari!

kapacitete
Skozi naša vrata lahko vstopi  naenkrat do 80 gostov, ti se bodo v naši prenovljeni gostilni, klimatiziranih prostorih, prijaznim strežnim osebjem, po vaši želji glasbo v živo  odlično počutili.
V naših toplih prostorih lahko za vas organiziramo osebna praznovanja, obletnice, družinska praznovanja, lahko pa se gost poglobi v naš pester jedilni list.

zgodovina:
Marija NOVAK: Smo družinska gostilna katera je pred kratkim odprla svoja vrata. Ker vem da so odnosi  do kuhinje, z ljudmi ,do življenja, ter slovenske kuhe  bistvenega pomena me neizmerno veseli da vam vse to lahko predstavim.
Vrsto let se že ukvarjam z gostinstvom in sem si v teh letih našla ogromno  izkušenj v kuhinji in odnosih z ljudmi , tako da vas vljudno vabim da si te izkušnje obojestransko dopolnjujemo.

kuhinja:

Želimo se vam predstaviti in vam ponuditi jedi katere na področju slovenije počasi izumirajo, vendar so dober, po zaužitju teh vam se bo okrepilo telo in duh, in nenazadnje so »naše«.
Kot vemo se sestavine glavni del kuhe in za vas se trudimo izbirati sestavine zdravega, domačega in slovenskega porekla, vendar tudi najboljše sestavine ne morejo zagotoviti odlične hrane, ampak za to potrebuješ tudi ljubezen do dela in hrana, česar menim da v naši gostilni ne manjka.
Ob vsem tem vam lahko ponudimo druge uveljavljene jedi oz ribe pečeno na način hiše, katerega smo kot ljubitelji dobre hrane, izkusili ter preizkusili.
Dnevno imamo za vas pripravljene 4 različne malice, kosila ter sveže jedi po naročilu.

naša posebnost:
Pr' leseni žlici za vas obstaja BIRT »Lojze Novak« , in vam na ponudi dolenjskega posebneža Cviček mogoče pa se vam celo prikrade izza hrbta in vas preseneti s svojo drugo življenjsko sopotnico kitaro ter skupaj z vami zaigra oziroma zapoje.

AKTUALNO
PONUDBA
TURISTIČNI PAKETI

  Obiščite nas
Copyright © 2009 Creativ plus | o projektu | kontakt | zemljevid strani | navodila