Ponudba


Domov Kolesarjenje / K1 - PO DOLINI REKE KRKE / Gostilna

Gostišče Dežmar

Ljubljanska cesta 65
Novo mesto
8000 Novo mesto
Tel: 07/33 79 300
URL: http://www.dezmar.si/

Odprto od ponedeljka do četrtka med 8.00in 22.00, ob petkih in sobotah med 8.00 in 23.00.    SHEMATSKI ZEMLJEVID

V prijetnem ambientu gostišča Dežmar z enajstletno tradicijo boste vedno postreženi z izbranim in prefinjenim okusom specialitet našega osebja, ki pusti gostu željo, da se znova in znova vrača. Gostišče Dežmar je družinsko podjetje s šestimi zaposlenimi. Vsak dan nudi morske specialitete in mesne jedi ter izbrana ustekleničena in buteljčna vina. Za predstavitev svojega mesta nudi gostom odprt Cvelbarjev cviček in vrhunska vina iz Prusove kleti.

Za pripravo hišnih specialitet in ostalih jedi imamo svoj moto: gostom ponudi čim bolj sveže pripravljene jedi na naravni način. Jedi prilagajamo sezonsko, pripravljamo različne dneve ribjih, gobjih, divjačinskih jedi, dneve madžarske kuhinje, italijanske itd.

Gostom nudimo počasno uživanje hrane z različnimi vhodi. Pripravljamo kulturne večere ter izobraževalna srečanja, vsakega gosta se veselimo in mu kličemo dobrodošli.

Hišna kulinarika: plošča Štefani, nojevi medaljoni s pršutno omako, gratinirane capasante, grdobina s peninino omako in krompirjem, zobatec v soli, škampi v viskijevi omaki, dvojni steak s poprovo mešanico, krvavice, pečenice, dolenjski štruklji, različni zavitki, pana cota, tiramisu, šarlota itd.

Pridite in se prepričajte!

AKTUALNO
PONUDBA
TURISTIČNI PAKETI

  Obiščite nas
Copyright © 2009 Creativ plus | o projektu | kontakt | zemljevid strani | navodila